Tillbaka inför framtiden!

Sex månader sedan jag skrev här och det har sina förklaringar som jag håller för mig själv.
Mycket har hänt och förändrats i mitt liv eller mer sättet att leva livet.
Känns idag som om det mesta har satt sig och jag får mer koll på läget samt vart det är på väg..
Är så oerhört tacksam att min kärlek står fast vid min sida och nu vågar jag verkligen tro att det faktiskt är vi för alltid.
I morgon börjar min fasta anställning vilket är fantastiskt för jag älskar mitt jobb och har aldrig jobbat i bättre team än nu..

Mina barn är en bok för sig som jag är så stolt över. Johanna har funnit sin plats i Malmö och vågar ta plats känns helt underbart även om det ibland känns som om jag inte räcker riktigt till eller inte alltid finns tillgänglig.. Alex har vågat ta ett tufft steg inom fotbollen och kämpar som bara den vilket jag tycker är en jätte prestation. Jag stöttar honom hela vägen och försöker pusha honom så gott jag kan.
Han tog sin konfirmation idag vilket är en milstolpe i sig.. Jag har många mål i livet men ett som är högaktuellt är att gå ner i vikt då det stundar två bröllop i augusti. Går det att tappa 15 kg på fyra veckor?? Svårt men jag ska göra allt för att klara det.

Skulle kunna räkna upp många människor som betyder allt för mig men avstår då jag säkert hade glömt någon så ni som känner er träffade bland mina vänner, familj, bekanta, kolleger och min älskade Diana tack för att ni finns och hjälpt mig hela vägen tillbaka.
Jag har haft en tuff väg tillbaka men nu känner jag att jag är i mål även om det betytt att några människor försvunnit ur mitt liv vilket jag ofta tänker på och känner sorg över..

Titta gärna in här mellan varven då denna bloggen blir aktiv igen..
Pssst prästen påminde oss om idag älska din nästa som dig själv... Kärlek är det ända budordet som är viktigt att minnas....

Jag älskar er!
 
 
Hittade rätt...
 

RSS 2.0